Femke Rinders

Femke Rinders: "Ben je opzoek naar het thuis komen in je eigen huis? Dat gevoel van: Ik zit in mijn eigen fijne ruimte, waar ik graag wil zijn? Wil je dat gevoel ervaren, maar heb je geen idee hoe? Nou, daar kan ik je verder mee helpen!"

Ik ben interieuradviseur en help jullie graag verder op weg, zodat jullie een eigen fijne plek hebben om lekker thuis te komen. Als interieur ontwerpster kan ik jullie met verschillende stappen op weg of verder helpen naar jullie perfecte interieur 🤍

Door middel van een adviesgesprek op locatie, krijg ik een eerste indruk van jullie. En van jullie ruimte waar het dan ook om gaat. Er begint bij mij natuurlijk direct al wat te borrelen. Maar het is ook fijn voor jullie om een adviesgesprek vooraf te hebben, zodat jullie kunnen aanvoelen of ik jullie verder kan helpen en of het klikt.

Van moodboard tot 3D tekening. Door middel van de keuze pakketten brons, zilver en goud heb ik geprobeerd om voor een ieder wat wils een weg te vinden voor een nieuw interieur. Ook al gaat het om een kleine aanpassing of om een totale make-over, er is niks te gek.

Doordat ik veel met vloeren, gordijnen, raam decoratie, verf en behang heb gewerkt de afgelopen jaren, weet ik veel van eigenschappen van bijvoorbeeld PVC, vinyl en tapijt. Dat kan helpen bij een bepaalde keuze om te maken welke vloer je in welke ruimte legt. En wat het zou doen met de ruimte.

Zie je door de bomen het bos niet meer? En heb je geen zin om helemaal alles overhoop te trekken? Dan kan ik jullie ook voorzien van een advies gesprek voor een kleine aanpassing. Door middel van kleuren sfeerborden en een frisse blik door je woning, kan er al veel gebeuren zonder dat je alles hoeft te vernieuwen.

Zie je het al zitten om een adviesgesprek op locatie te plannen? Maak dan direct een afspraak 🤍

Femke Rinders interieur ontwerpster