Mijn uitgevoerde projecten

Doe hier inspiratie op aan de hand van eerdere interieur ontwerp projecten van mij en mijn klanten

Interieur project Aalten

Interieur project Barlo

Interieur project Borculo

Interieur project Dalweg in Aalten

Interieur project Dinxperlosestraatweg in Aalten

Interieur project Eibergen

Interieur project Hoge Veld Aalten

Interieur project Koopmanstraat Aalten

Interieur project Vorden

Interieur project Woold

Advies van Femke

Ik ben interieuradviseur en help jullie graag verder op weg, zodat jullie een eigen fijne plek hebben om lekker thuis te komen. Vind je het lastig om een keuze te maken? En kom je er alleen of samen met je partner er niet uit?

Dan kunnen we altijd samen kijken naar de beste oplossing. Doordat je vragen gaat stellen aan iemand die er een frisse blik op heeft, kan het zijn dat er hele andere idee├źn komen dan wat je in eerste instantie zelf in je hoofd had. Dat maakt het nou juist zo leuk.

Wat ik heel belangrijk vind, is om te luisteren naar wat je echt wil en wat je zou willen behouden. De trends van tegenwoordig zijn heel leuk en inspirerend, maar soms wil je ook eigen persoonlijke dingen behouden in het interieur. Dus niet het gevoel krijgen dat je in een showroom zit.

Door mijn manier van werken, blijft het heel persoonlijk en voelt het ook als thuis. En natuurlijk niet als een showroom van een bepaalde woonwinkel. De eerste vraag die ik zou stellen, is iets te noemen wat je heel graag terug ziet komen in jouw interieur. Daaromheen maak ik een plan.

Meten is weten: Wat ik ook doe en waar ik de afgelopen jaren veel ervaring van op heb gedaan, is het inmeten van bepaalde producten en het opdoen van materiaal kennis. Dat kan je helpen met het advies voor een bepaalde vloer, maar ook dat je dan meteen weet wat je in huis haalt qua materiaal.

Interieur ontwerp projecten zijn speciaal en allemaal uniek. Alles wat een interieur geheel af maakt heb ik de kennis van. Ook hoe je ruimtes kan gebruiken. Hoe je een ruimte praktisch maakt. En wat je er het beste mee kan doen. Daarmee hoop ik jullie te helpen met bepaalde keuzes te maken, om zo tot het beste interieur ontwerp te komen.